Saturday, October 30, 2010

Adeiii..

Adeiii.. Lewat ari ni msuk ofis.. Customer kena tunggu aku bukak pintu heheh.. Nape lewat?!!.. Lepas antar Adam untuk practice Theater Musical kat sekolah, aku pegi breakfast tapi terlajak dek bace paper tentang Berbatov dengan Piala Malaysia..
Psssstttt Man United vs Tottenham malam ni hehe.. lagiii.. Negeri Sembilan vs Kelantan pon malam nih hehe..
Tengah bersilat dengan plan nih.. Pepagi customer antar document untuk double storey shophouse di Taman Puteri Wangsa.. First day ni kena pakai AutoCAD 2011.. adehhh.. harap-harap tak terkedu dengan software baru nih.. Takde halangan hendaknya siapkan keje ari ni, Amin. Meski hati asyik ingat BOLA SEPAK kui3..

2 comments:

  1. Abdul Razak Bin SaapariNovember 6, 2010 at 11:16 PM

    Salam Oya. Bukan apa tu Oya. Rasanya kamu kena ada TEMAN kekal lagi niiii.... Ialah, kalau ada temankan boleh ingat/mengingat jadual harian. Adam sorang ja tak cukup jadi teman. Maksudnya, peringkat Adam teman hidup bentuk lain. Teman yang satu lagi tu, pastinya bentuk teman yang menyeluruh. Kan... kan... Pastikan Teman tu nanti yang boleh memahami sepenuhnya. Memahami kemahuan Kamu Oya, memahami Adam dan keseluruhan keluarga. Memang susah nak dapat yang begitu, tapi pastinya ada. Carilah dalam berhati-hati Insyallah. Eh.. eh, merepek pulak aku ni Oya... Kah..kah.. Tak apalah, mungkin ini hanya pendapat aja.... Jgn marah Oya. Salam pembulaan. Amin...Amin... Amin, Ya Robbal Alamin.. (Apa pun yang Ikhlas Dari Abang Razak/Kak Enon*Norluqman)

    ReplyDelete
  2. Salam.
    Adoiaiii Bang.. Mu ni buat Oeya tmbh kusuttt je taw wakakaka.. Lom nak p k la bang huhu.. Maleh den ahaksss.. Iyo la sng2 sok eden pikiq la yo..
    Oeya tak mare don wory.. Doa ni nnti makbul insya'ALLAH..
    Ape pon tima kasih ye bang sudi jengah blog tak sepertinye ni eik..
    Rindu kat Kak Non dgn Luqman.. comeiii

    ReplyDelete