Tuesday, November 2, 2010

Jemput minum..

Meh layannn Jus Epal lagi.. Masih malas lagi aku ni nak mencapai juicer.. ermmm.. bila nak rajinnn?!!.. esok kottt!! Ok ni antara jus epal yang jadi pilihan.. Dan pastinya pilihan aku yang tertera 'NO PRESERVATIVES' dan 'NO ADDED SUGAR'


Sarapan camni boleh?!!


Hakmilik ohoeya858.blogspot.com

ecoBrown's Vermicelli


Foto google
Goji


Hakmilik ohoeya858.blogspot.com
Fried Vegetarin ecoBrown's Vermicelli


Bahan-bahan
  • Ecobrown's Vermicelli
  • Sawi
  • Lobak Merah
  • Goji
  • Telur
  • Bawang besar (Hijau) / Bawang India
  • Bawang putih
  • Sesame oil
  • Garam
  • Minyak
  • Air
  • Daun sup (hiasan)

Cara-cara
Rendam mihun. Tumis bawang putih.Masukan bawang besar setelah bawang putih kekuningan. Tambahkan sesame oil. Masukan telur. Kemudian masukan lobak merah dan kemudian sawi. Diikuti goji. Kemudian barulah masukan mihun dengan sedikit air dan tambahkan garam secukupnya. Sebelum dinikmati hiaskan dengan daun sup.
Boleh juga dihiriskan cili padi yang dituangkan kicap cair dan dimakan bersama mihun ini..