Meh layannn Jus Epal lagi.. Masih malas lagi aku ni nak mencapai juicer.. ermmm.. bila nak rajinnn?!!.. esok kottt!! Ok ni antara jus epal yang jadi pilihan.. Dan pastinya pilihan aku yang tertera 'NO PRESERVATIVES' dan 'NO ADDED SUGAR'
Tuesday, November 2, 2010
Sarapan camni boleh?!!
Hakmilik ohoeya858.blogspot.com |
ecoBrown's Vermicelli
Foto google |
Goji
Hakmilik ohoeya858.blogspot.com |
Fried Vegetarin ecoBrown's Vermicelli
Bahan-bahan
- Ecobrown's Vermicelli
- Sawi
- Lobak Merah
- Goji
- Telur
- Bawang besar (Hijau) / Bawang India
- Bawang putih
- Sesame oil
- Garam
- Minyak
- Air
- Daun sup (hiasan)
Cara-cara
Rendam mihun. Tumis bawang putih.Masukan bawang besar setelah bawang putih kekuningan. Tambahkan sesame oil. Masukan telur. Kemudian masukan lobak merah dan kemudian sawi. Diikuti goji. Kemudian barulah masukan mihun dengan sedikit air dan tambahkan garam secukupnya. Sebelum dinikmati hiaskan dengan daun sup.
Boleh juga dihiriskan cili padi yang dituangkan kicap cair dan dimakan bersama mihun ini..
Boleh juga dihiriskan cili padi yang dituangkan kicap cair dan dimakan bersama mihun ini..
Subscribe to:
Posts (Atom)