Saturday, April 9, 2011

Hari bubur...

Tak masak lagi mokcik ni malam tadi.. huh!.. alaaa.. macam tak biasa je.. hahaha.. ape ade hal.. huhu.. yang ade hal keta kat bengkel.. huk.. huk.. huk.. adeiii.. ini bukan cobaan!.. ini betol-betol!!

Oleh kerana bubur ade lagi.. mokcik layan untuk makan malam.. heheh.. boleh gitu.. mokcik boleh ajaaa.. kata Adam.. jangan membazir, sahabat syaitan.. dan mokcik beli la roti bun tembam ni.. tembam kan!


Dah jadi hari bubur untuk mokcik ari ni.. ki3.. hai lah bubur..Sodappp.. try la wat eikk..

Inilah yang jadi pada mokcik semalam.. huk.. huk.. huk..

Awalnya perjalanan mokcik melalui jalan utama.. lancarrr saje petang semalam.. taklah dok jenuh tersenggot-senggot dengan jammed.. tapi.. masok je kawasan perumahan mokcik.. mula dahhh.. dek kerana ade nyerrr majlis mingguan terhangat dipasaran.. alahhh.. majlis pasar malam!.. dah gitu.. abang-abang Polis pulak wat road-block..

Daaa.. daaa.. intro cerita je tuuu.. langkau.. langkau..

Yang nak ceta ni.. ni haaa.. inilah yang terjadi pada mokcik semalam.. huk.. huk.. huk.. kerana memberi laluan anjing melintas.. mokcik change gear.. "taakkkhhh!!!!!!".. hah!!!.. clutch!.. clutch keta loose!!.. berderau!.. jadi nyerr.. gini le..Sekarang masih tunggu panggilan dari bengkel.. uuiiisshh!!!.. $$$... $$$...arrgghhh!!!