Wednesday, October 5, 2011

Cekodok Tanpa Tepung ?!!

Semalam petang.. sampai rumah dengan confident terus tuju fridge.. Keluarkan udang, kucai, bawang besar.. Ya.. ya.. tujuan utama nak buat cekodok.. saya panggil jemput-jemput sebenarnya.. Kemudian.. cariii punyer cariii.. punyerrr cariii.. Tepung gandum TAKDOK.. lorrr.. Nak bercekodok dengan apa.. Cekodok Tanpa Tepung gitu..?!! Dalam ingatan masih ade sebungkus yang belum dibuka.. tapi.. entahlah!.. Bagitau Adam.. Geleng kepala sambil senggih je dia.. Sedia masyukkk dengan penuh hemah bahan-bahan ku.. errmmm..

AKULAH WANITA API !!!

AKULAH WANITA API!!

Google

Baca sini
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
* psssttt! Item 1 yang takleh blah hahaha.. Please.. please.. please lah jangan nyampah hik3

Follow dan Blog List

Saya telah praktikkan dalam blog sederhana saya ini.. Sesebuah blog yang saya follow akan berada dalam blog list saya.. Jujurnya, kecuali blog politik sepenuhnya..
Sebabnya, saya berusaha untuk singgah, jenggah dan komen mana-mana blog tersebut mengikut kemampuan, kelapangan masa dan bahagia di hati saya.. Saya cuba untuk tidak ketinggalan membaca post terbaru.. Saya tidak mahu kehilangan kalian.. Tapi, andai ada yang mengundurkan diri dari mengikuti blog saya ini, saya memang sedih tapi anda tiada dosa dengan saya dan saya tiada kuasa menahannya..
Tapi saya minta maaf sangat-sangat andai ada follower saya tidak berada dalam blog list saya.. Sebabnya samada saya terlepas pandang kalian telah follow saya atau apabila saya klik profile picture, tiada links kalian untuk membolehkan saya menjengah blog kalian..
Terima kasih kepada semua yang sudi singgah, jengah, komen dan view blog sederhana ini.

Salam kenal dan salam sayang dari saya.

Wasalam.