Friday, October 15, 2010

Last la untuk tahun ni

Last la untuk tahun ni dapat ini.. Bukan hanya untuk anak-anak yang akan menghadapi peperiksaan.. Ibubapa/Penjaga juga diberi ingatan oleh pihak sekolah.. Usaha pihak sekolah sangat aku sanjung tinggi.. Secara tidak langsung ingatkan aku yang aku ni 'tak boleh malas'..
Semoga mendapat keputusan cemerlang Muhammad Adam Lutfi untuk peperiksaan akhir untuk tahun ini.. Begitu juga kepada semua anak-anak kawan-kawan yang akan menghadapi peperiksaan ye..
Amin

Sekali diaorang hidangggggg..

Ziarah saudara belah 'besan' Abah di Felda Bukit Ramon, Kulai, Johor raya lepas.. Kali pertama ni datang sini.. Ye le besan baru kan.. Seperti biase kalau beraya.. kan minum-minum.. makan kuih raya.. bual-bual..  Tengah dok gituuu.. Sekali diaorang hidanggggggggggggggg.. "Ubi Rebus dengan Sambal Tumis Ikan Bilis".. Terbeliak biji mato ko!! Perggghhhhhhhhhhh!!.. Bestttttttttttt!!.. Den tak tunggu laieeee!!


Hakmilik ohoeya858.blogspot.com

"Cikkkkkk.. Tapau bolehhhhhh?!!" hik3X.. Tak laaa.. Tak laaa.. Aku tak brani nak request pon.. Malu beb huhu.. sedap sungguh.. tapi Cik bungkuskan juge untuk Mak Dik.. eleh manje.. nyampehhh..