Thursday, December 15, 2011

Spontaneous Thursday #08

"Tauke! Fresh orange aderrr?"
Sorang Cek Akak dengan uniform security memekik kat aku..
Terkejuttt makkk nokkk!
Elok aje aku ni tengah nak ta pao (tapau) kuih nak bagi pakcik-pakcik BHP..





Official page --------> Spontaneous Thursday

6 comments:

  1. Pedulikan jer makcik tuh. Dia yang lemah semangat. Mudah sangat terkejut. Hehe...

    ReplyDelete
  2. logorithm ~ Morning u.. Oh! I tolong jer Cek Kak tu order.. Dia tak perasan i Melayu by dia nyer sorry heheh :p

    ReplyDelete
  3. sape yg terkejut sbenarnya nih??? hehe

    ReplyDelete
  4. Sari Yusa Ibrahim ~ Kita yang terkejut hihi.. "Kok yer pon bertanye, lembutlah sikit" tuan gerai bisik kat kita.. yg kitaorg dok gelak, Cek Kak tu panggil kita taukeh kui3 :D

    ReplyDelete
  5. oh oeya....melatah tak....huwaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. zuwaidah ~ ooopocottt!! Mak Limah balik uma!! Tekezuttt makkk nokkk! ekekeke.. tak laa Kak Zu :D

    ReplyDelete