Sunday, April 3, 2011

Pagii..

St Petersburg Beach by Google


Assalamualaikum. Alhamdulillah.. aku kekal sihat hari minggu ni.. meski lewat menghabiskan urusan rumah malam tadi.. Mulakan hari pon tak lewat.. Adam lebih pantas gerakannya pagi ni.. Tak pasti aku ape yang mengaktifkannya hi3.. Aku doakan kalian semua juga sihat.. sedang menikmati hari minggu dengan bahagia..  Sayangi dan hargailah orang-orang yang kalian sayang ye..
Baru pulang dari fetch Adam dari Kelas Fardhu Ain.. Pagi minggu yang cerah di tempat aku ni.. Bahang mula terasa.. maknanya cuaca bakal panas.. Semalam cuaca pon macam ni.. Syukur Alhamdulillah.. Mungkin ditempat kalian juga same.. atau berbeza cuacanya..
Kepada yang sedang menghadapi kesulitan.. yang sedang menghadapi banjir.. yang tempat tinggal takde bekalan air.. yang anak dan ahli keluarga sedang sakit.. aku doakan ketabahan kalian.. aku doakan dipermudahkan segala urusan kalian.. Amin. Sabar ye..
Semoga lebih bermakna, berkekalan, bahagia dan diberkati di dunia dan akhirat.. kepada yang menyambut Hari Lahir hari ini.. yang memeriahkan sambutan Hari Lahir insan-insan yang disayangi.. melangsungkan pernikahan.. meraikan hari bahagia.. Amin.

No comments:

Post a Comment