Friday, August 6, 2010

Tayar..

Adoiaii.. Minggu lepas 2 kali ke Tyre Shop.. Tayar bahagian depan sebelah penumpang (kiri) kena 2 biji paku dan dalam masa yang sama tayar bahagian belakang belah yang sama 1 biji paku..  Selang 2 hari lepas tu, tayar bahagian belakang belah kanan pulakkk!! 1 biji paku tembusss!!
gambar google
Hari ini lagiii.. Paku dan dawai tembusss kat tayar belakang belah kiri.. Aduhhh!! Entah knapa.. Kali ni kat site asyikkk saja kena paku.. Cuaca panas lagi pulakk.. Tapi syukurlah sempat pam angin kat petrol station dulu sebelom ke tyre shop.. Jadi gelakk si Tan, budak mekanik yang tolong aku patching tubes tuhh! Sabar je laaa.. Sabar Oeya.. Sabar.. Aku perlu ke site yang sama nih dalam sebulan lagi.. Moga tak lah kena lagi, Amin.

2 comments:

  1. salam.. akak rasa2 cam kenal jerr sekolah FUT ke dulu?

    ReplyDelete