Sarapan pagi saya hari ini.. Boleh juga untuk menu minum petang..
Teh C, roti gandum penuh bakar dengan marjerin dan kaya serta chee cheong fun..
Makan chee cheong fun yang ditaburi bijan dengan sweetened soy sauce..
Saya tak gemar tuang sos di atasnya kemudian gaul sebelum makan.. Manisss..
Saya makan kaedah cicah saja.. Sekadar saya kongsikan di sini :-)
kecur i tengok chee cheong fun tu.. ops! teringatlak my student yg bernama Ng Chee Cheong, hehehe
ReplyDeleteOh! Menarik tempat Cik Oeya bersarapan nih. Semuanya hidangan style Cina.
ReplyDeleteTapi kan... I lebih suka mentega berbanding marjerin untuk roti bakar. Lebih sihat gitu... kan?
Sari Yusa Ibrahim ~ Kan.. Ada jodoh temukan kita dengan student u ya :)
ReplyDeletelogorithm ~ Betul u.. Untuk roti ni i lebih selera dengan margerin heheh ;-)
ReplyDelete